over ons

The New Kid on The furniture Block

Na meer dan 25 jaar in loondienst ervaring opgedaan te hebben met de import van meubelen, startte ik in 2018 mijn eigen bedrijf.

Het begon kleinschalig met de import van meubelen uit Indonesië. De meubels vielen in de smaak bij de grote meubel retailers en de omzet groeide snel.

Tijdens dit groeiproces, is het de coronacrisis die de risico’s die inherent zijn aan de internationale toeleveringsketens, in de schijnwerpers zette.
De roep om productie te decentraliseren, om dichter bij klanten te zitten, risico’s te verminderen en kosten te besparen, heeft er versneld toe bijgedragen, de afhankelijkheid van Azië te beperken.

Vanuit duurzaamheids- oogpunt is het natuurlijk ook veel beter voor het milieu om transport en logistiek te minimaliseren en lokaal te produceren.

Vandaag de dag, importeren we dus zowel vanuit Indonesië als vanuit Oost-Europa. Hierdoor kunnen we voor elk project op maat kijken welke fabrieken in welk land het meest geschikt zijn voor de productie van uw product.

Als New Kid on The Block bedienen we de meubelmarkt die een meubelprogramma willen met de kwaliteit van de grote merken, maar tegen een lagere prijs.